myPlann - budoucnost a přehlednost vašich financí

myPlann - budoucnost a přehlednost vašich financí

Základem úspěchu každého člověka je mít svůj život pod kontrolou. Ve financích to platí dvojnásob. Mít všechny své smlouvy na jednom místě, přehledně. Dostupné kdykoliv a odkudkoliv. To je možnost, kterou nabízí náš inteligentní elektronický šanon myPlann. Seznamte se.

 

 

 

V čem mi může elektronický šanon pomoci? A proč bych ho měl používat?

Určitě znáte ty situace, kdy jste nemohli najít onen důležitý papírový dokument týkající se vašeho pojištění pracovní neschopnosti. Nebo smlouvu o havarijním pojištění, když nabouráte v zahraničí. Nebo jste zapomněli na datum konce fixace a nestihli se dohodnout o výhodnější sazbě banky dostatečně dopředu. V dnešní elektronické době již nikdo nejsme příznivci salátového vydání papírového šanonu. V jednoduchosti je síla. Náš elektronický šanon momentálně nabízí 4 základní orientační okna a bude rozšířena o další 2. 

 

Vaše události 

Okno, díky kterému nezapomenete na žádné výročí smlouvy, konec fixace, servisní schůzku či přepočítání povinného ručení. 

 

Portfolio

Okno, kde naleznete kompletní smluvní dokumentaci, kterou máte od bank, investičních společností, pojišťoven, či dalších společností přes mobilního operátora až k energiím. Také zde naleznete kompletní a graficky znázorněný přehled a aktuální stav vašich financí. Odráží se zde šedě hodnota vačeho majetku, černě zadlužení, modře hodnota vašich investic, žlutě hodnota penzijních produktů atd. podle toho, jaké produkty či majetek k ukládání peněz využíváte.

 

 

Dokumenty

Zde jsme mysleli na vaše pohodlí, a tak není potřeba složitě smlouvy třídit, prostě si je jen naskenujte nebo vyfoťte mobilem, pojmenujte a jednoduše nahrajte z počítače či svého mobilu. Pokud využijete vlastního nahrávání dokumentů, najdete zde uloženy veškeré informace k vašim smlouvám či majetku, od hypotečního úvěru, přes odhad nemovitosti až po velký technický průkaz vozu a podobně. Dále si zde můžete uložit své smlouvy od dodavatelů energie, internetu či mobilního operátora, prostě vše, co vás napadne.

 

 

A proč byl vůbec myPlann stvořen - na co se můžete těšit? 

 

  1. Automatické přepočítávání vašich smluv povinného ručení a možnost výběru varianty, která se vám nejvíce líbí a online sjednání na kliknutí.
  2. Váš portál pro sjednání online cestovního pojištění na kliknutí.
  3. Online zobrazení vašich bankovních účtů na jednom místě.
  4. Nabídka a poptávka nemovitostí přes Explicit Reality.

 

A další novinky, na kterých se neustále pracuje...

 

autor: Petr Vašík, Explicit Invest

 

 



Zlepšujte svou finanční gramotnost

a dostávejte Explicit News pravidelně

Pohlídám za vás trendy na trhu a informuji o příležitostech jako první. No spam.

Podobné články: